CURSURI DE INOT PENTRU COPII

De ce AQUA LIFE CLUB ?

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la Aqua Life, un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, probabil cu cel mai curat bazin de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) și credem că asta o să fie suficient pentru a te face să vezi diferența.

Cursuri de inot pentru copii

Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii tinand cont de nivelul fiecaruia:

  • Grupele de initiere
    Cursurile de initiere inot sunt organizate in bazinul mic sau in bazinul mare in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

  • Grupele de semiavansati
    Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

  • Grupele de avansati
    Datorita rezultatelor, numarul copiilor la Aqua Life este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente alaturi de Carmen Bunaciu pentru explicatii si corecturi tehnice cat mai precise. Deasemenea clubul detine o sala de sport special destinata pregatirii fizice pentru dezvoltarea micilor sportivi. 

Ce echipament trebuie sa aveti ?

  Slip / Costum de baie;
  Cască pentru înot;
  Ochelari pentru înot;
  Prosop / Halat
  Papuci

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru copii ?

Copii sunt invatati sa inoate in bazinul semiolimpic care are adancimea de 1,5m, unde apa este fara adaos de clor. Apa din bazin este continuu monitorizata de catre un sistem digital de tratare a apei.

Cat costa cursurile ?

Pentru a consulta tarifele cursurilor de inot pentru copii puteti accesa sectiunea „TARIFE” din meniu sau intrati „AICI”

Care este programul cursurilor ?

Programul cursurilor este doar in intervalul de ore alocat acestui tip de sedinte. Programul il puteti gasi „AICI”

IMPORTANT

–  Zilele și orele pentru efectuarea ședințelor se vor stabili la achizitionarea abonamentului

–  Recuperarea ședințelor neefectuate se va face: Sâmbătă și Duminica între orele 0900 – 1000

–  Înainte de a intra în apă, dușul este obligatoriu

Cursuri inot copii Day Time

CONTACT

  0766.661.227

  contact@aqualifeclub.ro

  Șos. Berceni, nr. 8, sector 4,

București. România

URMĂREȘTE-NE  PE