CURSURI AQUA GYM

Daca vrei sa incerci altceva decat clasicul fitness sau aerobic, noi iti propunem AQUA GYM.

Aqua Gym inseamna aerobic in apa sau aquafit. Tehnicile aqua­ gym combina diferite exercitii folosite in aerobicul la sol, la care se adauga unele metode spe­cifice.

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate gru­pele musculare, fiind potrivit deopotriva bar­batilor si femeilor, indiferent de varsta, inclusiv fe­meilor insarcinate pana in luna a opta.

Pentru a practica aqua gym nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului.

Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

De ce sa alegem AQUA GYM si nu alt sport ?

Spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala, Aqua Gym este o metoda de antrenament fara impact violent asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii corpului si relaxeaza atat corpul, cat si mintea.

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul AQUA GYM, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

Beneficiile AQUA GYM

Aqua Gym este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionam ca Aqua Gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

Aqua Gym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Aqua gym este un sport distractiv, care ne permite sa putem lega prietenii cu ajutorul exercitiilor in pereche sau grup.

Cui ii este destinat AQUA GYM ?

Aqua Gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii nostrii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Aqua Gym este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege Aqua Gym. De asemenea, Aqua Gym poate reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Exercitiile in apa sunt sigure si permit o dezvoltare foarte buna a echilibrului si mobilitatii.

Aqua Gym

Contraindicatii AQUA GYM

Aqua gym sau gimnastica acvatica nu este indicata celor care sufera de boli de inima, diabet, epilepsie sau insuficienta respiratorie.

Ca si in cazul oricarui sport, persoanele care sufera de aceste afectiuni, trebuie sa consulte un medic inainte de a demara orice activitate sportiva si se impune un program special, realizat sub atenta indrumare a instructorului, astfel incat exercitiile sa fie executate corect si la intensitatea potrivita.

Unde se desfasoara cursurile AQUA GYM ?

   In continuu facem eforturi sa punem la dispozitia dumneavoastra cele mai bune conditii, atat in incinta clubului cat si in afara lui.
Din anul 2019 am implementat un nou sistem de filtrare, de ultima generatie, care include mai multe procedee de filtrare si purificare a apei din bazine cum ar fi:

ionizarea cu ioni de argint;
ionizarea cu ioni de cupru;
hidroliza apei
ozon O3;
oxigen O2;
peroxid de hidrogen H2O2;
electroliza sarii;
tratarea cu Ultraviolete.

Apa din bazine nu are adaos de clor.

Temperatura apei este de:
32o – 33o in bazinul mic;
29o – 30o in bazinul mare.

Tot procedeul de filtrare este automat si monitorizat digital, valorile fiind afisate in timp real pe monitorul din receptia clubului.
De asemenea aerul din incinta este in permanenta dezumidificat, filtrat si adus la temperatura optima.

Suntem primul club din Bucuresti care monteaza un astfel de sistem avansat de filtrare a apei.

Cursurile Aqua Gym se desfasoara in bazinul semiolimpic de 25 m lungime si 1.5 m adancime.

Ce echipament trebuie sa aveti pentru AQUA GYM ?

Costum de inot
Casca de inot
Prosop
Papuci

Cum va programati ?

Pentru a va inscrie la Aqua Gym folositi pagina de contact, apelati unul din numerele de telefon afisate sau completati formularul pentru a va rezerva locul.

Cat costa cursurile ?

ABONAMENT VALABIL TARIF
1 sedinta 1 zi 30 lei
4 sedinte 30 zile 110 lei
8 sedinte 30 zile 200 lei
12 sedinte 30 zile 270 lei

  La abonamentul de 12 ședințe primiți 1 invitație pentru 1 intrare (cursantul poate aduce 1 persoană care are intrarea gratuită)

  Durata unei ședințe este de 50 minute

  La ședințele de Aqua Gym nu este limită de vârstă

  Abonamentele nu sunt transmisibile

Care este programul cursurilor ?

  Programul pentru ședințele de Aqua Gym este:

  –  Marti si Joi între orele 2000 – 2100

  –  Sâmbătă între orele 1200 – 1300

IMPORTANT

–  Înainte de a intra în apă, dușul este obligatoriu

Cursuri de inot copii

Cursuri de inot pentru copii

Cursuri Aqua Bebe

Cursuri Aqua Bebe

Hidrokinetoterapie

Hidro-kinetoterapie

Cursuri de inot adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Aqua Gym

Agrement / Relaxare

Agrement / Relaxare

CONTACT

  0766.661.227

  contact@aqualifeclub.ro

  Șos. Berceni, nr. 8, sector 4,

București. România

URMĂREȘTE-NE  PE