Despre AQUA LIFE CLUB

Aqua Life Club

Clubul Sportiv Aqua Life este format dintr-o echipa antrenata prin dorinta permanenta de a reusi si de a face din simple cursuri de inot o adevarata bucurie. Probabil asa se explica performantele extraordinare pe care le avem cu sportivii nostri, atat mici cat si mari, la toate concursurile la care participam. Suntem atat instructori de inot, cat si antrenori (diferenta intre cei doi este ca antrenorii isi dedica mai mult timpul inotului de performanta).

Echipa AQUA LIFE

Toti impartasim aceeasi mare bucurie in lucrul cu copiii si o istorie comuna in inot. Multi ne cunoasteam dinainte sa ne reunim la Aqua Life, din competitii de natatie sau de la alte cluburi sportive. Prietenia si armonia antrenorilor se transmite cursantilor cat si inotatorilor de performanta.

In timp, am dezvoltat metode foarte bune la cursurile de inot, care, combinate cu vocatia noastra, ne ajuta sa trecem, impreuna cu copii sau adultii incepatori, prin mai multe etape: de la acomodarea cu apa si coordonarea miscarilor la echilibrul psihic si fizic si integrarea in grup, socializarea.

Serviciile Aqua Life Club

Datorita experientei echipei si a conducerii in domeniu la deschiderea noului club toate detaliile au fost puse la punct incat clientul sa poata beneficia de cele mai bune servicii.

Initiere inot copii si adulti
Perfectionare inot copii si adulti
Performanta in natatie (pentru copiii care se afla la varsta corespunzatoare)
Aqua Gym pentru adulti si copii (inalti peste 1.50 m)
Aqua Bebe cu antrenor personal pentru bebelusii mai mari de 1 luna
Antrenor personal pentru copii si adulti

Siguranta si seriozitate !

Siguranta copiilor si seriozitatea echipei sunt principalele noastre calitati. Ne dorim ca toata lumea sa fie multumita si credem ca acest lucru este posibil indiferent de pretentiile clientilor.

Probabil unul dintre cele mai curate bazine !

In continuu facem eforturi sa punem la dispozitia dumneavoastra cele mai bune conditii, atat in incinta clubului cat si in afara lui.
Din anul 2019 am implementat un nou sistem de filtrare, de ultima generatie, care include mai multe procedee de filtrare si purificare a apei din bazine cum ar fi:

ionizarea cu ioni de argint;
ionizarea cu ioni de cupru;
hidroliza apei
ozon O3;
oxigen O2;
peroxid de hidrogen H2O2;
electroliza sarii;
tratarea cu Ultraviolete.

Apa din bazine nu are adaos de clor.

Temperatura apei este de:
32o – 33o in bazinul mic;
29o – 30o in bazinul mare.

Tot procedeul de filtrare este automat si monitorizat digital, valorile fiind afisate in timp real pe monitorul din receptia clubului.
De asemenea aerul din incinta este in permanenta dezumidificat, filtrat si adus la temperatura optima.

Suntem primul club din Bucuresti care monteaza un astfel de sistem avansat de filtrare a apei.

Cursuri inot cu antrenor personal
Cursuri inot copii
Aqua Gym

CONTACT

  0766.661.227

  contact@aqualifeclub.ro

  Șos. Berceni, nr. 8, sector 4,

București. România

URMĂREȘTE-NE  PE