Despre AQUA LIFE CLUB

Aqua Life Club

Clubul Sportiv Aqua Life Swimming este format dintr-o echipă antrenată prin dorința permanentă de a reuși și de a face din simple cursuri de înot o adevarată bucurie. Probabil așa se explică performanțele extraordinare pe care le avem cu sportivii nostri, atât mici cât și mari, la toate concursurile la care participăm. Suntem atât instructori de înot, cât și antrenori (diferența între cei doi este că, antrenorii își dedică mai mult timpul înotului de performanță).

Echipa AQUA LIFE

Toți împartășim aceeași mare bucurie în lucrul cu copiii și o istorie comună în înot. Mulți ne cunoașteam dinainte să ne reunim la Aqua Life Simming, din competiții de natație sau de la alte cluburi sportive. Prietenia și armonia antrenorilor se transmite cursanților cât și înotătorilor de performanță.

În timp, am dezvoltat metode foarte bune la cursurile de înot, care, combinate cu vocația noastră, ne ajută să trecem, împreună cu copii sau adulții începători, prin mai multe etape: de la acomodarea cu apa și coordonarea mișcărilor, la echilibrul psihic și fizic și integrarea în grup, socializarea.

Serviciile Aqua Life Club

Datorită experienței echipei și a conducerii în domeniu, la deschiderea noului club toate detaliile au fost puse la punct încât clientul să poată beneficia de cele mai bune servicii.

Inițiere în înot pentru copii și adulți
Perfecționare în înot pentru copii și adulți
Performanță în natație (pentru copiii care se afla la vârsta corespunzatoare)
Aqua Gym pentru adulți și copii (înălțimea peste 1.50 m)
Aqua Bebe cu antrenor personal pentru bebelușii mai mari de 30 zile
Antrenor personal pentru copii și adulți

Siguranță și seriozitate !

Siguranța copiilor și seriozitatea echipei sunt principalele noastre calități. Ne dorim ca toată lumea să fie mulțumită și credem că acest lucru este posibil indiferent de pretențiile clienților.

Probabil unul dintre cele mai curate bazine de înot !

În continuu facem eforturi să punem la dispoziția dumneavoastră cele mai bune condiții, atât în incinta clubului cât și în afara lui.
Am implementat un sistem de filtrare inovator, de ultimă generație, care include mai multe procedee de filtrare și purificare a apei din bazine cum ar fi:

ionizarea cu ioni de argint;
ionizarea cu ioni de cupru;
hidroliza apei
ozon O3;
oxigen O2;
peroxid de hidrogen H2O2;
electroliza sării;
tratarea cu Ultraviolete.

Apa din bazine nu are adaos de clor.

Temperatura apei este de:
32o – 33o în bazinul mic;
29o – 30o în bazinul mare.

Tot procedeul de filtrare este automat și monitorizat digital, valorile fiind afișate în timp real pe monitorul din recepția clubului.
De asemenea aerul din incintă este în permanență dezumidificat, filtrat și adus la temperatura optimă.

Suntem primul club din București care montează un astfel de sistem avansat de filtrare a apei.

Cursuri inot cu antrenor personal
Cursuri inot copii
Aqua Gym

CONTACT

  0766.661.227

  contact@aqualifeclub.ro

  Șos. Berceni, nr. 8, sector 4,

București. România

URMĂREȘTE-NE  PE