PERFORMANTA IN NATATIE

   Performanta in sport te învață că atingerea unui obiectiv sportiv încurajează și atingerea altor obiective propuse. Acesta este un proces de învățare satisfăcător și interesant.

   Fara disciplina, succesul este imposibil, punct. Inotul de performanță implică muncă intensă si devotare. Copiii care practică sporturi de performanță dobândesc anumite calități sociale mai rapid decât ceilalți.
Abilitățile de determinare și stabilire a obiectivelor pe care le necesită un sport pot fi transpuse în sfera educativă.

   Performanta te invata sa ai caracter, te invata sa joci dupa reguli, te invata sa stii ce inseamna sa castigi si sa pierzi – te învață ce este viata. efectele benefice bine știute pe care le aduce asupra sănătății și comportamentului :
Prevenirea anumitor boli;
Dezvoltarea anumitor competențe;
munca în echipă;
abilități de rezolvare a problemelor;
punctualitate.

COLABORAM CU CEI MAI BUNI

   Pentru a obtine cele mai bune rezultate suntem sustinuti si sub directa indrumare a doamnei CARMEN BUNACIU, fosta campioana a Romaniei la natatie si multipla medaliata national si international si a doamnei ANCA PATRASCOIU, prima medaliata olimpic din istoria natatiei romanesti.

Suntem o echipa care face totul din si cu pasiune. In urma cursurilor la noi, dorim sa ramaneti cu o experienta placuta si aptitudini solide de inot.

Cautam viitorii campioni

Antrenorii si instructorii nostrii sunt atenti si urmaresc cursantii de la grupele de incepatori in cautarea viitorilor campioni.

MEDALIATI LA COMPETITIILE NATIONALE

MEDALIATI LA ALTE COMPETITII

Cursuri de inot copii

Cursuri de inot pentru copii

Cursuri Aqua Bebe

Cursuri Aqua Bebe

Cursuri cu antrenor personal

Cursuri de inot pentru copii

Hidrokinetoterapie

Hidro-kinetoterapie

Cursuri de inot adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Aqua Gym

Agrement / Relaxare

Agrement / Relaxare

CONTACT

  0766.661.227

  contact@aqualifeclub.ro

  Șos. Berceni, nr. 8, sector 4,

București. România

URMĂREȘTE-NE  PE